Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Met het tijdelijk stilvallen van de sport is het ongewenste gedrag niet verdwenen. En doordat ouders minder welkom zijn bij de training, vraagt de huidige tijd van het bestuur extra aandacht voor de sociale veiligheid van de leden. Als club kun je invulling geven aan een actief preventiebeleid grensoverschrijdend gedrag binnen de vereniging.

Webinar

Het Centrum Veilige Sport Nederland organiseert aan het einde van deze maand het webinar 'sociale veiligheid'. Dit webinar is bedoeld voor bestuursleden en/of vertrouwenscontactpersonen en/of commissieleden van sportverenigingen. 

Tijdens deze webinar:

  • Leer je wat je kunt doen om aan je leden te laten zien dat je de veiligheid van je leden, vrijwilligers en bezoekers serieus neemt; 
  • Bespreken we de mogelijkheden om sociale veiligheid te creëren;
  • Bespreken we o.a. het High5-stappenplan en de Regeling Gratis VOG;
  • Staan we stil bij de meldplicht voor bestuurders en begeleiders;
  • Wissel je kennis en ervaring uit met bestuurders van andere clubs.

Meedoen? Schrijf je in voor het webinar op woensdag 24 juni, van 19.30 tot 21.00 uur.

  • Datum: 22-06-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag Organisatie sportiviteit en respect

Lees ook