Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Nieuw regeling tegemoetkoming sportvereniging

De zogenaamde TASO-regeling staat in principe open voor alle sportverenigingen die lid zijn van een sportbond die aangesloten is bij NOC*NSF, tenzij zij al gebruik hebben gemaakt van de TOGS-regeling.

De officiële bekendmaking van de TASO-regeling vindt u hier: https://www.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-36574.html. Er is een totaalbedrag van 19,5 miljoen euro beschikbaar. De aanvraag voor een tegemoetkoming kun u indienen van 1 september tot en met 4 oktober 2020.

 Vragen kunt u stellen aan de Vereniging Sport en Gemeenten via info@sportengemeenten.nl

  • Datum: 22-07-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook