Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Speciale editie

Al sinds 2012 vindt de Nationale Sport Vakbeurs jaarlijks plaats in de Evenementhal in Gorinchem. De tweedaagse sportbeurs is de centrale plek waar ruim 7.000 clubbestuurders en sportambtenaren samenkomen met dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld. Voor 2020 was er voor het eerst een speciale editie in de IJsselhallen Zwolle gepland.

"Het concept is hetzelfde, alleen op een andere locatie", zegt Blok. Hiermee wordt ingespeeld op de vraag van bezoekers en exposanten om de beurs beter bereikbaar te maken voor noordoost Nederland. "Juist nu is het ontzettend belangrijk om ervaringen te delen. Alleen samen komen we deze rotperiode te boven. Ons kennisprogramma wordt altijd ingericht met de meeste actuele thema’s, vooral nu is dat nodig."

Op woensdag 16 september worden vanuit het werkveld ervaringen gedeeld door kennispartners (KNVB, Sportservice Zwolle, KNGU, Kenniscentrum Sport, Mulier Instituut etc.) over hoe je als sportclub en gemeente de oplossing vindt voor de vragen waar deze bizarre tijden je voor stellen.

Gratis tickets

Toegangstickets voor ‘On Tour’ zijn gratis te verkrijgen via www.nationalesportvakbeurs.nl. De beursvloer is vrijwel compleet ingevuld met bijna 80 exposanten.

Meer informatie vind je op nationalesportvakbeurs.nl.

  • Datum: 24-07-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Lees ook