Eén momentje voor een bewuste keuze…

Leuk dat je een bezoekt brengt aan voorclubs.sportindeventer.nl! Wij maken gebruik van cookies om jouw bezoek aan voorclubs.sportindeventer.nl zo gebruiksvriendelijk en persoonlijk mogelijk te maken. Met behulp van deze cookies zijn wij onder andere in staat om de site te kunnen analyseren, het gebruiksgemak te verbeteren en jou de meest relevante informatie te kunnen tonen. Omdat grip op je online privacy belangrijk is, verzoeken wij je om kort de tijd te nemen voor een bewuste keuze.

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring

Overzichtelijke informatie

Alle informatie die voorheen te vinden was op Voorclubs, is terug te vinden op Clubbase en meer. Voor een duidelijk overzicht zijn er aparte rubrieken voor ‘landelijk nieuws’ en de ‘landelijke kennisbank’. Gemeentes kunnen ook hun eigen specifieke lokale nieuws- en kennisbankpagina op Clubbase inrichten. Kijk voor een voorbeeld naar de pagina’s van de gemeente Deventer. Op de landelijke nieuwspagina worden wekelijks ongeveer drie nieuwsberichten geplaats over de laatste ontwikkelingen, en activiteiten die relevant zijn voor sportclubs.

 Landelijke kennisbank

In de landelijke kennisbank vind je documenten met achtergrondinformatie over bestuur en organisatie, ledenwerving en behoud, accommodatie, vrijwilligers, scholingsaanbod en nog veel meer. In Clubbase vind je ook een overzicht van de voor jouw sportclub relevante contactpersonen van ondersteunende organisaties. Zo kan je eenvoudig contact leggen met de juiste persoon en organisatie. Natuurlijk kun je via Clubbase ook contact zoeken met de helpdesk voor sportclub gerelateerde vragen. Via Twitter, WhatsApp en E-mail krijg je binnen één werkdag antwoord. Er is een chatfunctie beschikbaar voor direct contact.

 Zet jouw club op de kaart!

Naast Informatieplatform, is Clubbase ook de plek om promotie en activatie van jouw club te beheren. Waar je voorheen via Clubprofiel.nl jouw club kon aanmelden, gaat dat nu via Clubbase. Daarmee promoot je jouw club op Sport.nl, waar potentiële sporters op zoek gaan naar een sportclub in de buurt. Sport.nl heeft maandelijks 30.000 unieke bezoekers, van wie ongeveer een derde de sportwijzer invult. Ook kan je meedoen verschillende programma’s en kun je als club zelf gericht aanbod maken en onder de aandacht brengen, om nieuwe sporters aan jouw club te verbinden.

 Programma’s

Op Clubbase vind je ook een rubriek met informatie over landelijke programma’s voor sportclubs zoals Sportactie, Sportakkoord, Rabo ClubSupport en de NOC*NSF Nationale Sportweek, maar ook over regionale, lokale en sportspecifieke programma’s zoals de Open Golfdagen, GaSchaatsen en Sport in Deventer.

Tools

Als clubbestuurder ben je vaak op zoek naar direct toepasbare informatie en concrete instrumenten. Daarvoor kun je op Clubbase terecht bij de rubriek ‘tools’. Hier vind je instrumenten die je als club direct kan inzetten, zoals de e-learning Verantwoord Alcohol schenken, het stappenplan grensoverschrijdend gedrag en verschillende promotietools, waarmee je snel en eenvoudig promotiemateriaal maakt om jouw (sport)aanbod en/of jouw sportclub zelf te promoten.

Alles op één plek

Met de integratie van Voorclubs in Clubbase brengen we alle informatie voor sportclubs onder één dak. Clubbase is dé plek waar je als clubbestuurder terecht kunt voor nieuws en achtergrondinformatie over allerlei relevante clubthema’s. Én het is de plek waar je jouw club op de kaart kunt zetten en mee kunt doen met landelijke, lokale en sportspecifieke activatieprogramma’s.

  • Datum: 06-08-2020

Blijf op de hoogte!

Wil je al het laatste nieuws over bepaalde thema's in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoe vaak je een mailtje wilt ontvangen en over welke thema's deze gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Klik op één van de onderstaande thema’s om meer over dit onderwerp te lezen. Als je op het plusje naast het thema klikt, houden we je op de hoogte van dit onderwerp in jouw nieuwsbrief.

Communicatie Communicatie Clubbestuur

Lees ook